e e
 
> OPIS GRADNJE
  KUĆNA TEHNIKA

OPIS GRADNJE

TEHNIČKI OPIS


Podrum
Podzemna garaža izvodi se od armiranog betona.

Prizemlje i gornji katovi
Vanjski zidovi su armirano betonski prema statičkom računu, s unutrašnje strane žbukani sadrenom žbukom. Stropne konstrukcije su monolitne armiranobetonske ploče debljine 24 cm, izvedene u glatkoj oplati te gletane. Nenosivi unutarnji zidovi izvode se kao gips-kartonski, s izolacijom, te debljine 10 ili 12.5 cm prema građevinskoj fizici. Zidovi su gletani, brušeni i ličeni. Stubišta se izvode od armiranog betona, monolitna ili prefabricirana.

Krovna konstrukcija
Izvode se ravni krovovi kao neprohodni ili tzv. "zeleni" krov, odnosno na predzadnjoj etaži kao prohodne terase, u svemu prema građevinskoj fizici.

Zaštita od vlage
Vanjski zidovi i pod podruma izvode se vodonepropusnim betonom i izoliraju bitumenskom hidroizolacijom koju se štiti pločama ekspandiranog polistirena.

Toplinska i zvučna zaštita
Toplinska zaštita izvodi se prema elaboratu građevinske fizike, u skladu sa važećim zakonima i propisima. Podovi stanova izvode se kao plivajuće glazure.

Prozori i vrata
Svi elementi prozora i fasadnih vrata izvode se iz PVC profila, ostakljenih izo staklom prema građevinskoj fizici.

Rolete
Prozori i balkonska vrata imaju alu rolete s ugrađenim kutijama ili klizne alu grilje, kao zaštita od sunca.

Ulazna vrata stanova
Ugrađuju se sigurnosna vrata u protuprovalnoj izvedbi s trostrukim zatvaranjem i zvučnom izolacijom.

Sobna vrata
Drveni dovratnik s bijelom oblogom.

Podovi
U stambenim etažama izvodi se plivajući estrih. U svim sobama, halovima i hodnicima ugrađuje se parket s pripadajućim soklima. Kupaonice, toaletni prosori, kuhinje, balkoni i terase opremaju se keramičkim pločicama I klase. Zajednički hodnici i stubišta opločeni su keramičkim gres pločicama.

Zidne obloge
Kupaonice, toaletni prostori i kuhinje dijelom površine oblažu se keramičkim pločicama I klase, dok se ostatak površine gleta i liči bijelom bojom

Ličilački radovi
Zidovi se u stanovima žbukaju i gletaju, te liče bijelom bojom. Ulazni prostori, stubišta i hodnici liče se zagasitim bojama, a podrumske prostorije i podzemne garaže dobivaju disperzivni premaz.

Bravarija
Ograde balkona, lođa i terasa su građeni od pocinčanih nosača sa staklenom sigurnosnom oblogom debljine 16 m m, a ograde stubišta i rukohvata izvedeni su iz inoxa..

Kupaonice i wc-i
Sanitarna oprema bijele boje, armature kromirane. Ugrađena tuš kada, jednoručna slavine i tuš garnitura. Zidna wc školjka s ugrađenim vodokotlićem i poklopcem od plastike. Umivaonik, jednoručna slavina i ogledalo od kristalnog stakla.

Prilaz osobnim vozilom
Ulaz u naselje je planiran iz ulice Bana Josipa Jelačića. Za osobna vozila predviđena je podzemna garaža, parkirališta na parceli i centralno parkiralište. Svaki stan ima osigurano najmanje jedno parkirališno mjesto u garaži ili vani.

Opskrba
U sklopu naselja, u prizemlju zgrade "C", izvedena je trgovina s prehrambenim namirnicama i ostalim kućanskim potrepštinama, kafić, parfumerija. U sklopu naselja također je izveden vrtić, privatna ambulanta, kozmetički salon te zubna ordinacija.

Vanjsko uređenje
Oblikovanje i raspored zelenila, te položaj staza za pješake, riješen je projektom hortikulture.

 
 
UVOD|TEHNIČKI OPIS|NASELJE|KUĆA A|KUĆA B|KUĆA C|KUĆA D|KUĆA E1| KUĆA E2|PRODAJA|GALERIJA
COPYRIGHT (C) 2005 - ZAGREB MONTAŽA d.o.o. - UVJETI KORIŠTENJA
 
developed by freya studio